« předchozí | další »

Velbloud dvouhrbý (Camelus ferus bactrianus)

Velbloud dvouhrbý - Foto č. 17569


PublikaceFotografie není online – Objednat e-mailem


ZOO Praha
11.Červen 2012


Velbloud dvouhrbý:

Velbloud dvouhrbý pochází z oblasti Střední Asie, kde obývá nehostinné pouště a stepi. Živí se trávou, listím a rostlinami, které otrhává pomocí dlouhých spodních řezáků.
Je známý tím, že dokáže přečkat několik dlouhých dní bez vody, že mu nevadí slaná voda a že dobře snáší tropická vedra i tuhé zimy.

V domácích chovech se využívá především pro srst a k převážení těžkých nákladů.




Velbloud dvouhrbý - Info na Wikipedie



  • Fotografie pro publikování

    Stáhněte si fotografie pro posouzení kvalitya vhodnosti k předpokládanému použití. Online fotografie jsou k dispozici pro tisk do velikosti cca A4/300dpi. Větší velikost Vám zašleme na vyžádání.

  • Fotografie pro osobní potřebu

    Fotografie, které jsou označené jako online, můžete použít k soukromým (neveřejným) účelům. Sami stanovte cenu, jakou jste ochotni zaplatit. Peníze zašlete na účet č. 1059450/0300 nebo zaplaťte kartou. Děkuji. Jiří Bohdal
Objednat e-mailem
Ceník | Kontakt
  Pro prohlížení fotografií doporučujeme celoobrazovkové zobrazení - klávesa F11.