Potkan (Rattus norvegicus)

Potkan - Foto č. 2982


PublikaceObjednat




Potkan:

Často je zaměňován s krysou obecnou, i když se od ní výrazně liší vzhledem i způsobem života. Dosahuje větší velikosti a jeho lysý a šupinatý ocas, u kořene nápadně zesílený, je kratší než tělo. Hlava má zepředu mírně zaoblenou, oči jsou drobné a slabě osrstěné ušní botce krátké (při přehnutí nepřesahují k očím). Ve zbarvení hřbetu převládá šedohnědý až hnědý odstín, spodní strana těla bývá šedavá; ocas je svrchu tmavší než vespod. Samice mají 6 párů mléčných bradavek.


Potkan - Fotografie (6):
(Rattus norvegicus)
Foto č. 17424
(Rattus norvegicus)
Foto č. 13056
(Rattus norvegicus)
Foto č. 13055
(Rattus norvegicus)
Foto č. 6663
(Rattus norvegicus)
Foto č. 6662
(Rattus norvegicus)
Foto č. 6661

Potkan - Info na Wikipedie



  • Fotografie pro publikování

    Stáhněte si fotografie pro posouzení kvalitya vhodnosti k předpokládanému použití. Online fotografie jsou k dispozici pro tisk do velikosti cca A4/300dpi. Větší velikost Vám zašleme na vyžádání.

  • Fotografie pro osobní potřebu

    Fotografie, které jsou označené jako online, můžete použít k soukromým (neveřejným) účelům. Sami stanovte cenu, jakou jste ochotni zaplatit. Peníze zašlete na účet č. 10594300/0300 nebo zaplaťte kartou. Děkuji. Jiří Bohdal
Objednávka
Ceník | Kontakt
  Pro prohlížení fotografií doporučujeme celoobrazovkové zobrazení - klávesa F11.