Potkan (Rattus norvegicus)

Potkan - Foto č. 2982


PublikaceObjednat




Potkan:

Často je zaměňován s krysou obecnou, i když se od ní výrazně liší vzhledem i způsobem života. Dosahuje větší velikosti a jeho lysý a šupinatý ocas, u kořene nápadně zesílený, je kratší než tělo. Hlava má zepředu mírně zaoblenou, oči jsou drobné a slabě osrstěné ušní botce krátké (při přehnutí nepřesahují k očím). Ve zbarvení hřbetu převládá šedohnědý až hnědý odstín, spodní strana těla bývá šedavá; ocas je svrchu tmavší než vespod. Samice mají 6 párů mléčných bradavek.


Potkan - 6 fotografií:
(Rattus norvegicus)
Foto č. 17424
(Rattus norvegicus)
Foto č. 13056
(Rattus norvegicus)
Foto č. 13055
(Rattus norvegicus)
Foto č. 6663
(Rattus norvegicus)
Foto č. 6662
(Rattus norvegicus)
Foto č. 6661

Potkan - Info na Wikipedie



  • Fotografie pro publikování

    V případě zájmu o publikování fotografií můžete použít formulář - Objednávka nebo e-mail.

  • Fotografie pro osobní potřebu

    Fotografie, které jsou označené jako online, můžete použít pro soukromé účely. Jedinou podmínkou je, že se jedná o neveřejné použití. Cena je dobrovolná - stanovte ji podle svých možností a vlastního uvážení. Peníze můžete poslat na účet č.: 213637566 / 0600. Za jakoukoliv částku Vám děkuji. Jiří Bohdal
Objednávka
Obchodní podmínky
  Pro prohlížení fotografií doporučujeme celoobrazovkové zobrazení - klávesa F11.